Ensemble Hans och Greta


Opera på lekfullt sätt! Fartfyllda föreställningar som öppnar dörren till operans magiska värld...(barn 4-9 år)

Contact mcv@mcv.se or the band ( see contact book through the artist) for more info!

Group members

Margaretha Westerlind: mezzosopran
Pernilla Ingvarsdotter: sopran
Ha-Young Sul Bladner: piano

Margaretha Westerlind - mezzosopran
Sjunger på opera /teaterscener och kyrkor runt om i Sverige och Europa. Hon har gästat scener som; Folkoperan, Göteborgsoperan, Göteborgs Stadsteater, Merano Festspiele och Pergine Festival( Italien), Stadttheater Giessen, Darmstädter Sommerfestspiele (Tyskland) samt många fler.

Pernilla Ingvarsdotter - sopran
Frilansande koloratursopran med hela världen som arbetsfält. Tillsammans med olika musiker gör hon årligen ett 50-tal konserter både i Sverige och utomlands. Hon har bland annat turnérat med Radiokören och Eric Ericsons Kammarkör till Japan, Österrike, Tyskland och USA. Pernilla har också haft hedersuppdraget att framträda för Kungen och Drottningen på Solliden och i Stadshusets Gyllene salen i Stockholm.

Pianisten Ha-Young Sul Bladner har vunnit pris i åtskilliga pianotävlingar; sin första redan vid 7 års ålder. Efter examen vid Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
studerade hon i London och Genève för prof. Christopher Elton och Dominique Merlet. Ha-Young har konserterat som pianist och kammarmusiker i Skandinavien, Tyskland, Frankrike, Israel, USA och Sydkorea och framträtt i Sveriges Radio, BBC, Suisse Romande.
Här hittar du hennes soloprogram hos MCV: http://www.mcv.se/ha-young-sul/

Video