Serengeti


Hiphop, Rnb, reggae, dancehall m.m. framförs med urkraft och viktiga budskap.

Contact mcv@mcv.se or the band ( see contact book through the artist) for more info!

Group members

Stina Velocette

Utbildad fritidsledare med spetskompetens inom jämställdhet och musik. Har arbetat många år med Popkollo och med musikverksamhet för unga i Göteborg. Är producent, låtskrivare, musiker, DJ, artist och har varit verksam inom genrers som punk, hiphop, electro, reggae, dancehall, RnB och har förutom med Serengeti arbetat med artister som bl a Kapten Röd, Syster Sol, Frida Scar, Etzia, Roffe Ruff, Looptroop Rockers och Äkta Kärlek samt producerat musik för bla SVT. Sen två år tillbaka släpper Stina musik som soloartist under namnet Stina Velocette.

Louise ”Lady Louise” Hansson

Är DJ och klubbarrangör som under de senaste 10 åren drivit klubbar i Göteborg och turnérat i Europa, som Serengetis DJ och på egen hand. Hon är en av Sveriges och Europas mest bokade DJ:s just nu. Louise arbetar även med att boka Europaturnéer åt världkända artister inom dessa genres. Musiken Louise spelar är framförallt hiphop, RnB, soca, UK funky, dancehall och reggae. Louise arbetar även med ensamkommande flyktingbarn i Göteborg sedan 2014.

Liza ”True” Mukasa

Utbildad inom Mänskliga rättigheter och har arbetat inom detta område både i Sverige med organisationer som Amnesty och med flyktingars rättigheter i Sydafrika. Även Liza har arbetat med Popkollo. Liza är låtskrivare, musiker, artist, MC och har varit verksam inom genrerna hiphop, Rnb, reggae, dancehall och har arbetat med artister som Shadlimz, Jaqee, Governor Andy, Etzia, Syster Sol, Roffe Ruff, Looptroop Rockers, Ricowon mfl.